J.Guillem emblem

100 års garanti


J.Guillem titanrammer er designet for å vare livet ut. Vi er trygge på at håndtverket som legges ned i produksjonen av en J.Guillem titansykkel er av høyeste kvalitet, og at titan som materiale alldri vil svikte. Derfor har våre titanrammer en garanti på 100 år mot slitasje.

J.Guillem Titansykkel foran

DESIGNET FOR Å VARE LIVET UT

Vi er så trygge på kvaliteten på våre rammer at vi kan gi full garanti mot slitasje, livet ut! Så dersom det skjer noe galt med din J.Guillem ramme mens du bruker sykkelen slik den er ment for å brukes (enten det er du som er ute og sykler, eller én av dine til nå ufødte barnebarn) er det bare å ta kontakt med oss. Du må sende rammen til oss for undersøkelse, men dersom feilen ligger hos oss, under vår garanti, vil vi sende deg en ny ramme.

Vi er også behjelpelige dersom du skader rammen i en sykkelulykke som skjer under normale forhold ved å tilby ny ramme til 50% av ordinær utsalgspris.

I (et svært usannsynlig) tilfelle at du bestemmer deg for at det var en tabbe å kjøpe et J.Guillem produkt, har du mulighet til å returnere produktet til oss innen 35 dager fra kjøpsdato. Det forutsetter at produktet er i original emballasje og i samme tilstand som da det forlot fabrikken. Vi vil refundere prisen, minus fraktkostnadene.

PRODUKTREGISTRERING

Følg linken under dersom du kjøpte din sykkel gjennom en forhandler, for å registrere dine personopplysninger og aktivere garantien.

Registrer din J.Guillem Titansykkel