J.Guillem emblem

Titan er et unikt materiale, med spesielle egenskaper som vil overraske deg. Det er ingen tilfeldighet at materialet blir brukt i stor grad i både luftfarts- og romfartsindustrien. Materialet vil heller aldri ruste, og det er noe av grunnen til at vi kan tilby 100 års garanti på rammene våre.

Titanrør for titansykler før de sveises sammen

STERKERE ENN KARBON, LETTERE ENN STÅL

Titan er et svært sterkt materiale. Faktisk mye sterkere enn både aluminium og karbon. Allikevel er materialet svært lett. Det gjør det svært godt egnet for sykkelindustrien, så vel som luftfartsindustrien.

Videre vil titan aldri ruste. Kombinert med slitestyrken som allerede finnes i titan gjør det at man trolig vil oppleve at barnebarna bruker samme ramme som deg i fremtiden.

UNIK SYKKELFØLELSE

Når man kombiner de rette lengdene, tykkelsene og vinklene på rørene, med perfekte sveiser, vil man få en titanramme som er stiv nok til at ingen watt forsvinner. Den unike strukturen på rammen tar vare på veifølelsen samtidig som den absorberer små støt.

Styrken til titan gjør at en titanramme aldri vil bøye seg eller knekke. Kombinert med nøye håndverk fra J.Guillem gjør at vi med trygghet kan tilby 100 års garanti.

Vinkler på en Formentor titansykkel med perfekte sveiser